Hyppää pääsisältöön

Syksyn sateisiin ja viimoihin tarvitaan suojaa ja joustoa - Action Flex tuo urheiluvaatteen mukavuuden vaativiin työvaatteisiin

Ulkona työtä tekevien ja myös retkeilijöiden vaatetukselle on omat vaatimuksensa. Vedenpitävyys ja samalla vaatteen hyvä hengittävyys ovat ykkösasioita. Mutta olisihan käytännöllistä, jos vaate myös joustaisi!



Vettä sataa ja tuulee kuin viimeistä päivää, ja silti pitäisi tehdä töitä. Perinteinen sadetakki ei jousta eikä hengitä, eikä täytä välttämättä muitakaan työvaatteelle asetettuja vaatimuksia. Mikä ratkaisuksi?



Foxan monikäyttöinen Action-perhe on saanut uuden tulokkaan, Action Flexin. Siinä on kaikki Action-kankaiden hyvät käyttöominaisuudet, kuten erinomainen vesihöyrynläpäisy, vedenkesto ja hyvä kulutuksenkesto. Sen lisäksi Action Flex on joustava ja tuo siten käyttömukavuutta esimerkiksi työvaatteeseen.



- Retkeilyvaatteissa ja urheiluvaatteissa joustavuus on ollut jo pidemmän aikaan haluttu ja suosittu ominaisuus. Nyt me tuomme saman ominaisuuden myös vaativaan työvaatekäyttöön, kertoo Action Flexin tuotekehityksestä vastaava tuotepäällikkö Salla Hintsanen.



-Action Flex oli meillä esittelyssä hiljattain järjestetyillä EuroSafety-messuilla ja se herätti paljon positiivisia reaktioita. Jos ajatellaan työvaatevalmistajia ja työvaatesuunnittelijoita, niin nyt heillä on oivallinen mahdollisuus tarjota omille asiakkailleen uutta ja entistä mukavampaa materiaalia.



Action Flexin joustavuus on kehitetty muista vaativan työvaatekankaan ominaisuuksista tinkimättä.



- Meidän kankaamme täyttävät tiukat työvaatteille asetetut laatukriteerit niin kestävyydessä kuin huollettavuudessakin, Hintsanen vahvistaa.



Ominaisuudet ratkaisevat



Ulkona tehtävissä työtehtävissä, kuten rakentamisessa ja logistiikassa, työvaatteen pitää suojata kylmältä, viimalta ja sateelta. Samalla työvaatteen pitää olla mukava, joustava ja hengittävä.



Kuorivaatteisiin eli päällimmäisiin työvaatteiden kerroksiin on mahdollista saada myös joustavuutta ja uudenlaista liikkuvuutta.



- Action Flex on huolellisesti laminoitu, joten se kestää hyvin venytyksiä ja kuormitusta. Lisäksi siinä on erinomainen vesihöyrynläpäisy. Kankaan hengittävyys lisää vaatteen käyttömukavuutta hurjasti, Salla Hintsanen kuvailee.



Action Flex valmistetaan polyesterikankaasta, johon laminoidaan hydrofiilinen polyuretaanikalvo. Joustoa on sekä kankaassa että laminoinnissa. Laminointi tuo kankaalle viimalta ja sateelta suojaavat ominaisuudet.



- Actioneista löytyy myös ekologisempia vaihtoehtoja, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Kysy meiltä lisää, vinkkaa Salla Hintsanen.