Hyppää pääsisältöön

Carringtonin kankaat

Foxa Oy edustaa Carrington Textiles Ltd:n kankaita Suomessa. Carrington on Euroopan suurin työvaatekankaiden valmistaja, jonka tehtailta valmistuu n. 50 miljoonaa metriä kankaita vuosittain. Yhtiöllä on vientiä maailmanlaajuisesti yli 75 maahan. Carringtonin päätehdas sijaitsee Englannin Lancashiressa, lähellä Manchesteriä.

Carrington Textiles Ltd on erikoistunut työvaatekankaiden valmistamiseen. Yhtiön monipuolinen valikoima kattaa tekstiilejä kevyistä paitakankaista aina raskaisiin hitsarien erikoisvahvoihin palosuojakankaisiin. Tärkeän osan tuotannosta käsittävät sertifioidut erikoiskankaat, joissa yhdistyy palosuojaus, näkyvyys, antistaattisuus sekä likaa hylkivä pinta. Myös erilaiset joustavat stretch-kankaat ovat oleellinen osa valikoimaa. Työvaatekankaiden lisäksi tehtaalla valmistetaan runsaasti asiakkaiden omien kuosien mukaan painettuja kankaita. Merkittävä osa painotuotteita ovat erilaiset maastopainetut armeijakankaat.

Tehdas on sitoutunut jatkuvaan prosessien kehittämiseen ja siellä on tehty mittavat investoinnit energian- ja vedenkulutuksen vähentämiseksi. Tehtaalla on käytössä ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä ja tuotteilla on Ökotex-sertifikaatit. Lisäksi Carrington Textiles Ltd:lle on myönnetty ympäristövaikutuksiin, terveyteen ja tuotannon turvallisuuteen liittyvä, maailmanlaajuisesti hyväksytty, Bluesign-sertifikaatti.

Foxa Oy varastoi osaa Carringtonin tuotteista Forssassa. Löydät ne täältä.

Viikoittain lähtee Englannista kuorma Suomeen ja siinä saadaan tuotua pieniäkin eriä kankaita kustannustehokkaasti asiakkaille. Lisää informaatiota Carringtonin tuotteista löytyy heidän verkkosivuiltaan.