Hyppää pääsisältöön

Yritys

Foxa Oy on vuonna 1990 perustettu työ-, armeija- ja ulkoiluvaatekankaita kehittävä ja valmistuttava yritys. Yhtiön myyntikonttori, tekstiililaboratorio sekä kangasvarasto sijaitsevat Forssassa, noin 100 km päässä Helsingistä. Foxa Oy edustaa tekstiilituotannon uutta mallia, jossa ydinosaaminen säilytetään lähellä asiakasta, mutta kankaiden valmistus on siirtynyt toisaalle. Jatkamme ylpeinä Forssan yli 170-vuotista tekstiiliperinnettä.

Foxalla on markkina-alueensa laajin tuotevalikoima työvaatekankaita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy tekstiilejä ohuista hoitohenkilökunnan vaatekankaista aina sertifioituihin palosuojakankaisiin. Myös erilaiset ulkoiluvaatekankaat ja sotilastekstiilit ovat keskeinen osa tarjontaamme.

Toimintamme perustana on mahdollisimman hyvä tekstiiliosaaminen. Sille tuo katetta koulutettu ja kokenut henkilöstö, jatkuva oppiminen ja moderni tekstiililaboratorio. Kattava varasto mahdollistaa nopean asiakaspalvelun. Tuotteet pystytään lähettämään asiakkaille parhaimmillaan jo tilauspäivänä. Laaja yhteistyöverkosto tekstiilitehtaiden kanssa mahdollistaa monipuolisen ja notkean tuotekehityksen. Kirkkaat tavoitteemme koko toiminalle ovat korkealaatuiset tuotteet, alan paras palvelu ja lupausten pitäminen.