Hyppää pääsisältöön

Mitä tapahtuu, kun kaikesta testaamisesta ja valvonnasta huolimatta kankaasta ei tullutkaan priimaa, mutta ihan kelpokangasta kuitenkin? Paras B-luokka myydään poistomyynnissä edullisesti!

Mitä tapahtuu, kun kaikesta testaamisesta ja valvonnasta huolimatta kankaasta ei tullutkaan priimaa, mutta ihan kelpokangasta kuitenkin? Paras B-luokka myydään poistomyynnissä edullisesti!

Tekniset tekstiilit ovat monimutkaisia tuotteita. Vaikka samalla reseptillä kangasta valmistetaan, niin välillä sattuu ja tapahtuu. Foxassa tähtäämme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun ja siksi panostamme kankaiden laadunvalvontaan. Kangaserät testataan laboratoriossamme kahteen kertaan. Ensimmäinen testaus tehdään laivausnäytteistä ennen kuin annamme tehtaalle lähetysluvan ja toinen testaus tehdään, kun kankaat saapuvat Foxan varastoon.Testauksista ja tarkasta valvonnasta huolimatta joudumme toisinaan toteamaan, ettei kangas täysin vastaa sitä, mitä olemme asiakkaalle luvanneet. Tavallisimmin kyseessä on yksittäinen ominaisuus, joka jää hieman alle vaatimusten. Esimerkkinä kankaan vesipilariarvo voi olla viiden pesun jälkeen 2000 mm, vaikka olemme kyseiselle kankaalle luvanneet yli 3000 mm pesujen jälkeen. Tällöin luokittelemme erän B-laaduksi.B-luokkaan luokitellut kankaat ovat usein statuksestaan huolimatta erittäin korkealaatuisia.  Ja koska kankaat ovat hyvin testattuja, tiedämme tarkasti niiden ominaisuudet. B-laatumme onkin erittäin kysyttyä, sillä jossain toisessa käyttökohteessa pieni puute vaikkapa juuri vesipilariarvossa ei haittaa ollenkaan.

Poistomyynnissä myymme myös varastoomme kertyneitä A-laatuisia erikoiseriä, jotka ovat jääneet ns. häntinä esimerkiksi projektitoimituksista. Näille kaikille me etsimme uusia käyttökohteita ja asiakkaita – hyvään hintaan tietenkin. Kiertotaloutta parhaimmillaan!

Jos kiinnostuit poistoeristämme, niin pyydä näyte ja pääset fiilistelemään.