Hyppää pääsisältöön

Etsimme myyntihenkistä TEKSTIILIALAN OSAAJAA

Foxa Oy on työ-, armeija- ja ulkoiluvaatekankaita kehittävä ja valmistuttava yritys, jolla on markkina-alueensa laajin tuotevalikoima. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia tuotteita alan parhaalla palvelulla. Jatkamme ylpeinä Forssan yli 170-vuotista  tekstiiliperinnettä.Toimintamme perustana on mahdollisimman hyvä tekstiiliosaaminen ja haemmekin nyt vahvistusta organisaatioomme, jotta näin on jatkossakin. Etsimme myyntihenkistä TEKSTIILIALAN OSAAJAA vahvistamaan osaavaa tiimiämme Forssassa.

Tehtävän painopisteet räätälöimme sopivan henkilön löydyttyä. Teemme itse vahvasti tuotekehitystä asiakkaillemme, arvioimme toimittajiemme kykyä toimittaa tiukat laatukriteerit täyttäviä kankaita ja etsimme aktiivisesti uusia mahdollisuuksia niin toimittajien kuin uusien asiakkuuksien muodossa. 

Onnistuminen tehtävässä edellyttää sinulta tekstiilialan koulutusta ja kokemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa, eduksesi katsotaan kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, näköalapaikan kansainväliseen tekstiiliteollisuuteen ja osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Naatula (puh. 050 542 0628) 28.3.2018 ja 4.4.2018. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 10.4.2018 osoitteeseen merja.helkela@valmennuskivi.com.