Hyppää pääsisältöön

Foxan Stretch-kankailla kestävää ja pestävää joustoa vaatteisiin

Joustavien stretch-kankaiden suosio on kovassa kasvussa. Foxa vastaa kysyntään tarjoamalla kattavan valikoiman laadukkaita stretch-kankaita, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Foxan omien kankaiden valikoimaa täydentävät Carringtonin tuotteet, kuten teollisuuspesua kestävät puuvillasekoitteiset EOL-kankaat, jotka sopivat etenkin joustoa vaativiin sisätyövaatteisiin.


Foxan toimittamat stretch-kankaat ovat tarkkaan testattuja ja sertifioituja. Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja Foxan varastosta löytyy nopeasti pienempikin määrä stretch-kangasta toimituksiin.

Aquarius on 100% polyesterista valmistettu mekaaninen, kuteen suunnassa joustava stretch-kangas. Kankaalla on painoa 200 g/m2. Perusvarma Aquarius on ollut käytössä Foxan asiakkailla useita vuosia. Sitä käytetään mm. metsurivaatteiden jousto-osissa, joissa kankaalta vaaditaan hyvän jouston lisäksi kovaa kulutuskestävyyttä. Aquariuksen varastovärit ovat tummanharmaa ja high-vis oranssi. Molemmilla on värinkestosertifikaatti ja ne voi pestä huoletta 60 C pesussa.

Dragon on 88% polyamidia ja 12% elastaania sisältävä superstretch-kangas, joka painaa 260 g/m2. Dragonin valmistuksessa on käytetty Cordura-kuitua sisältävää joustolankaa, mikä tekee tuotteesta huippukestävän. Armeijakäyttöönkin soveltuva kangas joustaa joka suunnassa. Kovasta kulutuskestostaan ja korkeasta repimislujuudestaan huolimatta kangas on ohut ja miellyttävä käytössä. Tuotteella on taustavärisertifikaatti 60 C pesussa. Dragonin varastoväri on musta.

Cooper sisältää 90% polyesteriä ja 10% elastaania, ja se painaa 250 g/m2. Tätä sileärakenteista, sekä kuteen että loimen suunnassa joustavaa kangasta käytetään mm. Puolustusvoimien uusissa urheiluasuissa, joilta vaaditaan jouston lisäksi tuulenpitoa ja vettähylkivyyttä. Kangas on kehitetty kestämään kovaa käyttöä ja lukuisia pesukertoja. Cooper on tilaustuote.

Jupiter sisältää 91% polyamidia ja 9% elastaania. Kahteen suuntaan joustava Jupiter on pehmeä ja miellyttävä iholla. Se soveltuu erityisesti työvaatteisiin, joissa tarvitaan joustoa ja liikkuvuutta. Pehmeydestään huolimatta Jupiter kestää kovaa kulutusta ja on pärjännyt mallikkaasti mm. pesulatesteissä. Tuotteen varastoväri on musta.


Kysy lisää Foxasta!