Varastotuotteiden lisäksi toimitamme erilaisia kankaita asiakkaiden erityistoiveiden mukaisesti. Useimmiten nämä erikoistuotteet on kehitetty tehtaan ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä.

Tällaisista asiakaslaaduista esimerkkeinä voimme mainita:

Action-tuotteita erikoisvaatimuksilla olemme toimittaneet lukuisia versioita. Action Light on kevyt, 95 g/m2 painava, vedenpitävä ja hengittävät PA-kangas. Action Ultiman vesipilari säilyy pesusta toiseen huipputasolla. Action Taifunin peruskangas on luja rip-stop. Action Foxdurassa yhdistyvät ulkoilukankaan ominaisuudet erikoislujaan peruskankaaseen.

Aquarius on 200 g/m2 painoinen polyesterista valmistettu stretch-kangas, jota käytetään hyvää joustoa vaativissa työvaatteissa.

Foxi ja Estelle ovat mikrokuitukankaita, joita käytetään mm. takeissa ja puseroissa. Tiivis rakenne kestää kevyen sateenkin.

Fleece-kankaita on saatavissa eri väreissä mukaan lukien huomiovärit.

Laminoituja ulkoilukankaita voimme myös toimittaa. Kalvona on joko PU tai PTFE. Softshell-tuotteet kuuluvat tähän ryhmään.

Jaguar on huomioliiveihin ja –vaatteisiin sopiva peruspolyesterikangas. Jaguaria on saatavana myös keltaisena, oranssina ja punaisena huomioväreinä. Kankaan paino on 145 g/m2.

Paita-flanelli on pehmeäpintainen versio armeijaklassikosta
’peltipaitakankaasta’. Toimitamme myös muita paitakankaita työ ja vapaa-ajan käyttöön.

Printtejä olemme toimittaneet lasten ulkoiluvaatteisiin ja sotilasasuihin. Painatus voidaan tehdä joko polyesteri- tai polyamidikankaille.

Projektituotteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Yhteistyö usean tehtaan kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet löytää sopiva tuote kuhunkin käyttötarkoitukseen.