Skip to main content

Uutta: Laadukkaat vuorikankaat helposti Foxasta

Foxasta saa nyt myös laadukkaita vuorikankaita monenlaisiin käyttökohteisiin. Vuorikankaat löytyvät valmiina varastosta, joten niitä voi tilata kätevästi samaan toimitukseen muiden kankaiden kanssa.



Charlotte on 100% polyesteristä valmistettu charmeuse-tyylinen loimineulos, jolla on painoa 110g/m2. Kangas on kestävä ja venymätön. Se ei liesty ja säilyttää muotonsa tiukoissakin tilanteissa. Näitä ominaisuuksia tarvitaan esimerkiksi armeijan sadevaatteissa. Monissa eri käyttökohteissa hyväksi todettu Charlotte sopii mainiosti myös työvaatteiden taskukankaaksi. Varastovärinä on musta.



PES Lining on 100% polyesteristä valmistettu laadukas vuorikangas, joka painaa 75g/m2. Ryhdikäs kangas on kehitetty erityisesti työvaatekäyttöön. Armeijatuotteisiinkin soveltuva kangas pitää muotonsa ja kestää kovaa kulutusta. Kangas on kudottu niin tiheäksi, että vanukuidut pysyvät sen sisällä. Varastovärina on musta.



RED 2 NET on 100% polyesteristä valmistettu kevyt loimineulos, joka painaa 60g/m2. Verkkomainen, vapaasti hengittävä neulos soveltuu erinomaisesti urheiluvaatteisiin ja kevyisiin työvaatteisiin. Varastovärit ovat musta ja valkoinen.



Kysy lisää Foxasta!