Skip to main content

Neulokset

Foxalla on kudottujen kankaiden lisäksi myös laaja valikoima erilaisia neuloksia. Neulokset ovat pääasiassa teknisiä neuloksia, joissa on erikoisominaisuuksia. Neulosvalikoimassa on mm. palosuojatut neulokset eri rakenteilla, verkot, fleecet sekä erilaiset projektituotteet.

Foxalla on yhteistyösopimus espanjalaisen neulosvalmistaja Geisan kanssa. Geisan valikoimista suurin osa on teknisiä loimineuloksia, mutta mallistossa on myös jonkin verran kudeneuloksia. Pääraaka-aineina on polyesteri, polyamidi ja elastaani. Valmiita tuotteita ovat mm. spacerit, verkot, velourit ja elastiset neulokset. Käyttökohteita ovat työ- ja urheiluvaatteet, jalkineet, verhoilut ja patjat. Osaa Geisan tuotteista varastoidaan Forssassa, mikä mahdollistaa nopeat toimitukset.

Marina Textil on toinen espanjalainen kangas- ja neulosvalmistaja, jonka kanssa Foxa tekee yhteistyötä. Marina Textil on erikoistunut erilaisiin kuitupalosuojattuihin tuotteisiin.

Geisan ja Marina Textilin lisäksi Foxa tekee yhteistyötä useiden muiden neulosvalmistajien kanssa, mikä mahdollistaa neulosten toimitukset asiakkaiden erityistarpeisiin. Olemme kehittäneet asiakastuotteita mm. potilasneuloksiin, urheiluasuihin sekä villasekoitealusvaatteisiin.

Selaile neuloksia