Hyppää pääsisältöön

Ripstop-rakenne parantaa kuorivaatteiden kestävyyttä

Action Ripstop tuo toiminnalliset huippuominaisuudet työvaatekankaisiin.



Foxan kehittämä uutuuskangas Action Ripstop on kudottu ripstop-rakenteella, joka lisää kankaan lujuutta huomattavasti. Kangas soveltuu erityisen hyvin kuorivaatteisiin ja - takkeihin. Action Ripstopin neliökoko on 3,5 x 3,5 mm, mikä tekee kankaasta rouhean ja kiinnostavan näköisen. 



Kangas on ominaisuuksiltaan niin sanottua 10k*10k-luokkaa, eli kankaan vedenpitävyys on 10 000 mm (EN ISO 811) ja vesihöyryn läpäisevyys on 10 000g/m2/24h (JIS L1099-2012, B1). Kestävällä Action Ripstopilla on hyvät murto- ja repäisylujuudet. Kangas pärjäsi hyvin myös hankaustestissä: hankauksenkestoarvo Martindale-testausmenetelmällä on yli 150 000 kierrosta.



Action Ripstop on rakenteeltaan polyesterikangas, johon on laminoitu hengittävä polyuretaanikalvo. Kangas painaa 260g/m2. Kangasta on saatavissa suoraan Foxan varastosta sertifioiduissa huomioväreissä keltaisena ja oranssina.



Action Ripstop kuuluu Foxan omaan Action-mallistoon, joka sisältää laajan kirjon erilaisia vettäpitäviä ja hengittäviä kankaita. Action-mallistoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.foxa.fi/tuotteet#category:6