Hyppää pääsisältöön

Jännitetekstiilien taituri Tukos Media loihtii Foxan kankailla uniikkeja visuaalisia ilmeitä tapahtumiin

Kun haluat järjestää ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan tapahtuman, kutsu paikalle Tukos Median osaajat! Tukos on kolmen ennakkoluulottoman tapahtumajärjestäjän perustama yritys. Yritystoiminta päätettiin polkaista käyntiin, kun perustajajäsenten omiin tapahtumiinsa rakentamat näyttävät lavasteet ja koristelut kiinnittivät muidenkin tapahtumantekijöiden huomion.



Monenlaisten tapahtumien ohella Tukos Media Oy suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen myymälä- ja messuilmeitä sekä näyttäviä taideprojekteja. Tukoksen visuaaliset ilmeet syntyvät erilaisista jännitetekstiileistä eli venyvistä stretch-kankaista valmistetuista elementeistä ja laserleikatuista tuotteista. Elementit valmistetaan aina alusta loppuun itse ja tarvittaessa mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Tukoslaiset ovat monipuolisia pellepelottomia, joilta onnistuvat sähkötyöt ja CNC-koneiden käyttö sujuvasti siinä missä ompelukoneen operointikin.



Tukoksen toiminta on joustavaa aivan kuten sen elementeissä käytetyt tekstiilit. Yritys ideoi asiakkaalleen tapahtuman visuaalisen ilmeen, piirtää siitä havainnolliset 3D-suunnitelmat, rakentaa tarvittavat elementit sekä osat ja ripustaa ne tapahtumapaikalle loppupurkua unohtamatta. Näyttävyyden ja toivotun tunnelman lisäksi toteutuksessa huomioidaan aina yleisötapahtumiin liittyvät turvallisuusvaatimukset. Tukoslaiset huolehtivat esimerkiksi siitä, että erilaiset tekstiilielementit ovat asianmukaisesti palosuojattuja.



Tukos käyttää tapahtumailmeissään myös Foxan stretch-kankaita, joilta vaaditaan ennen kaikkea kestävää joustoa joka suuntaan. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat oikeat värisävyt sekä se, että valo ja erilaiset efektit tarttuvat ja heijastuvat kankaista suunnitellusti. Tapahtuman koosta ja asiakkaiden toiveista riippuen kangasta voi kulua kerralla huima määrä. Toisaalta juuri Tukoksen avulla tapahtumajärjestäjä pystyy toteuttamaan näyttävän ja mieleenpainuvan ilmeen pienemmälläkin budjetilla. Foxan valtteja puolestaan ovat palvelun joustavuus ja luotettavuus sekä materiaalien tolkullinen hintataso. Foxasta kangasta voi tilata joustavasti tarpeen mukaan ja nopealla toimitusajalla. Ne ovat asioita, joita jokainen tapahtumajärjestäjä arvostaa.